Dzimšanas dienas ar meistarklasēm

Bērnu/Pieaugušo meistarklases ar Dzimšanas dienu svinībām!

1. Spēle "Alķīmijas nodarbība"(ar animatoru)

 Laipni lūdzam burvju skolā. Tikai vienas stundas laikā jums jāatrod visas sastāvdaļas, lai pagatavotu alķīmisko dziru “Fēniksa spalvas”. Šajā nodarbībā uzzināsiet, kā izsaukt šķidrumu, iegūt fēniksa asaras un kā smaržo viņa iecienītākais cienasts!

 Nodarbības beigās katrs dalībnieks dodas prom ar personīgo Stormglass ķīmisko barometru. Šis ir gan nelineārs, aizraujošs meklējums, gan neliela alķīmijas mākslas meistarklase. Īsta maģija ārpus Cūkkārpas tieši Rīgā! Harija Potera un maģijas cienītājiem!

  • Dalībnieku skaits: 2-4 cilvēkiem, katrs nākamais papildus dalībnieks +20€;
  • Spēles cena 110€ (2-4 personas) ;
  • Spēli var pieteikt: trešdienās/ceturtdienās/svētdienās no 13:00 līdz 19:00, kā minimums 3 stundas iepriekš pirms spēles sākuma;

 

2.Ballīte, dzimšanas dienas svinības Harija Potera stilā bērniem vai pieaugušajiem (ar animatoru)

 Esat nonākuši īstā burvju skolā. Šeit Jūs uzzināsiet, kā apburt ar īstu burvju nūjiņu vai pagatavot dziru. Ja jūs vienmēr esat sapņojuši apmeklēt Cūkkārpas burvju skolu, un pūce Jums līdz šīm nav atnesusi vēstuli, tad tas ir tieši īstais, ko meklējat!

Mūsu burvestību un maģijas skola var piedāvāt Jums vairākas aktivitātes:

  • Stundu, kurā iemācīsim aizsargāties pret tumšajiem spēkiem un izgatavosim unikālu aizsargamuletu;
  • Dziru varīšanas nodarbību, kurā izgatavosim dziru, kas, iespējams, kadreiz izglābs Jūsu dzīvību;
  • Nodarbību, kurā iemācīsim rīkoties ar burvju nūjiņu. Prasmīgākie aizies mājās ar vērtīgu balvu!

 

1,5 stundas200 eiro (t.sk. 30 min par kūku) Filozofu akmens veidošana 8 bērni (8+) vai 6 pieaugušie

Kāds ļoti slavens burvis Rīgā gūst labus panākumus Filozofu akmens veidošanā un lūdz palīdzību sastāvdaļu atrašanā. Spēles laikā dalībnieki apgūst īstas burvestības, jo tās (ar burvju nūjiņas palīdzību) būs jāizmanto ne tikai priekšmetu meklēšanai, bet arī meklējot monētas, par kurām raganu veikalā var iegādāties kādas sastāvdaļas vai īstās dāvanas, ko viņi paņems līdzi sev! Nelineārs uzdevums, lai izklaidēties ar draugiem vai ģimeni. Izpētītiet maģisko telpu, kurā nebūs ne ciparu slēdzeņu, ne slēgtu durvju, palīdzēs tikai zināšanas par burvju nūjiņas vicināšanu un burvestību mīlestība. Šī spēle ir īpaša arī ar to, ka ar burvestību palīdzību nopelnītās dāvanas varēsi paņemt līdzi mājās.

 

3 stundas – 400 eiro(t.sk. 30 min pārtraukums pa vidu kūkai)

  • mikstūras nodarbība;
  • aizstāvēšanās nodarbība pret tumšās maģijas burvestībām;
  • burvestību nodarbība.

12 bērni (9+) vai 12 pieaugušie

*Lielāks dalībnieku skaits tiek apspriests individuāli;

 

Lai rezervētu laiku pasākumam raksti: info@escaperoommap.lv norādiet savus kontaktus,vēlamo datumu/laiku, dalībnieku skaitu/vecumu,  DD Weasgley un mēs ar Jums sazināsimies!